Водопостачання 2006-2010

PDFДрукe-mail

ВОДОПОСТАЧАННЯ

Водопостачання та водовідведення за чотири роки профінансовано в сумі 25,6 млн. грн.

Вартість 1 м куб води одна з найнижчих в Україні – 3,86 грн. (в т. ч.:

- водопостачання – 2,02 грн.;

- водовідведення – 1,84 грн.).

Будівництво другої черги Чернелівського водогону залишається головним пріоритетом у сфері водопостачання (протяжність 33,4 км, вартість об’єкта - 182,0 млн. гривень). Побудовано 5,18 км на загальну суму 20,5 млн. грн.

Замінено аварійні ділянки каналізаційних колекторів:

o на вул. Толстого (750,6 тис. грн.);

o від вул. Заводської до вул. Шевченка (861,3 тис. грн.) для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій.

Ліквідовано аварії техногенного характеру на збірному вузлі самопливного каналізаційного колектора на ГКНС та на первинних відстійниках КОС-2 (частково профінансовано з обласного бюджету - 550,0 тис. грн.).

Побудовано 3 тис. погонних метрів водопровідних мереж (на суму 1,2 млн. грн.) та замінено більше 4 тис. погонних метрів аварійних мереж (786,1 тис. грн.).

Побудовано каналізаційних мереж – 579 погонних метрів (155,7 тис. грн.) та замінено 920 погонних метрів (678,9 тис. грн.).

Побудовані мережі водопроводу та каналізації на загальну суму 1,4 млн. грн. на вулицях: Кооперативній, Вокзальній, Профспілковій, Будьоного, Московській, Філатова, Шевченка (№№ 62-64), Некрасова, Щедріна; у житловому масиві індивідуальної забудови “Катіон”; каналізаційний колектор на вул. Сковороди, обладнані каналізацією житлові будинки на прв. Проскурівського підпілля, 8, вул. Кам'янецькій, 115.

Вирішена багаторічна проблема цілодобового водопостачання жителів, що проживають на вулиці Львівського шосе, у мікрорайонах Озерна та Виставка.

Проведено модернізацію схеми подачі та розподілу води Східного та Північного мікрорайонів міста для зменшення непродуктивних витоків води, економії енергоносіїв та покращення якості води.

Запроваджено передовий досвід знезараження питної води - переведено знезараження на всіх діючих водопровідних насосних станціях міста з рідкого хлору на гіпохлорид натрію, що зняло небезпеку на об’єктах водопровідного господарства та навколишнього середовища.

Виділено МКП “Хмельницькводоканал” на придбання сучасної, енергозберігаючої техніки більше 4 млн. грн. (насосні агрегати – 3,4 млн. грн., екскаватор – 0,4 млн. грн., вакуумна машина – 0,3 млн. грн.).

За результатами впровадження енергозберігаючих заходів економія електроенергії лише за 2008-2009 роки склала 1,2 млн. кВт/год.

©  Хмельницька міська рада (www.khmelnytsky.com)

armiya

konkurs

khmcom

banerCNAP

Вчасно сплачуйте за житлово-комунальні послуги!

baner_make_site.png